Spek Hitam:Masa depan Bola Negara Bersinar-sinar

hello bagi yang membaca..
alamak,hari ni mud kurang la plak nak ngadap blog
tapi update gak la sket ek
sebab ade dua berita baek yang Mr.B terbace
yup,skali lagi entry tentang bola..
korank jangan la naek muak ek
yela,team bola kite kan makin kuat dan mantap

Al-kisah Pertama
Korank mesti dah tau kan
QPR a.k.a Queens Park Rangers team kat EPL tu
dah dimiliki oleh jutawan Air Asia tu...
respek arr dier bab strategi marketing

but al-kisah ni bukan tentang tu..
sebab tu bagi Mr.B xde la teruje sangat..
tapi hasil dari pembelian tu..nih yang nak kabor berite best ni~(tiru gaye Usop Wilcha)
QPR sedia beri peluang untuk latihan kat Safee Sali ngan Apek kat sane
and even untuk pembangunan player muda pon boleh menggunakan khidmat pakar di QPR
wah,makin mantap la nampak gaye nye ek pasukan bola negara


Al-Kisah kedua
Kali ni kisah harimau yang Muda
wat mase ni kan diorang di Slovakia
untuk latihan dan juga friendly kat sane
banyak match diorang arrange untuk bebudak ni
supaya game play makin matang and x takut untuk lawan foreign team

tapi tu la,pelaburan yang mulanya sekadar untuk pengalaman
time ni dah de khabar gembira yang amat dinantikan
tiga tonggak utama mendapat perhatian dari team di liga slovakia
Wan Zack Haikal Wan Nor, Irfan Fazail dan Fadhli Shas

kelab yang melamar mereka adalah dari 1st league slovakia 
untuk pinjaman selama tiga bulan, sehingga november
ong kim swee memberi kenyataan bahawa urusan pinjaman sedang dibuat
setelah selesai,diorang bertige ni x dapat balik beraya la jawabnye

 Vion Zlate moravce

semoga lebih banyak berita gembira untuk pasukan bola negara
Share on Google Plus

About amirulhaizad

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 peminat :

nabila faryzza said...

jyeah! majulah sukan untuk negara :)

Mr.B[e]ave[R] said...

makin bertambah maju