Kelahiran ANAK Bulan...dan Ramadan

Hye all of Mr.B fwen...lamew dah x meng-update blog nih
genap seminggu la rasew nye
sori la all
busy kerjew la...
dah ujung bulan..nak kner tutop buku kan...tu busy sket..hehe
x kan nak bia kerje ujung bulan tu x capai kuota kan...

ok la,rasew nye dalam seminggu ni banyak yang boleh di update kan
berite besar yang pertam,Harimau Malaya kitew tewas
huhu..tamparan besar tu kat Mr.B...smapai skrang x leh trime..haha..tamparan wanita sungguh
x pew la..bukan rezeki...masih banyak yang pelru dibaiki...kiter baiki slow2...
Mr.B tetap menyokong Harimau Malaya...Majulah AUMMMM!!!Untuk Negara....

Next one kitew story pasal yang lagi penting...Ketibaan Bulan Ramadan
Wah,syok nye dah tibew bulan Ramadan
dapat gi bazar ramadan...eh,jgn tu yang di utamakan...banyak lagi tau aktiviti yang korank leh wat
ibadah tu kasi lebih....berlipat kali ganda ganjaran
ingat, kalo Rejab tu bulan Allah, Syaaban tu bulan Rasulullah, Ramadhan ni bulan hambanya = kitew la tu...berbagai ganjaran tau..

So,meh la kiter bermaafan semoga puasa kiter di berkati...
berpakat penuh kan masjid sejak dari bulan ni and seterusnye
banyak bacew Al-Quran
Share on Google Plus

About amirulhaizad

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 peminat :

Azeanthy Paiman said...

salam...selamat berpuasa awak..and selamat berbuka puasa juga..=)

aiNa yaZiD said...

salam ramadhan..! (^_^)

Mr.B[e]ave[R] said...

@azeanthy: selamat berbukew gak..jgan makan lebih2....hehe


@aina: yup,salam ramadhan...len kali nak wat privacy,include arr Mr.B tau..(^_^)