kang kner rogol kang!!

ni lagi satu berita pelik kat amerika
negara yang konon power
padahal dah bankrupt dah pon ni

ni pe kes?
tau la de guys yang memang jalan kat sidewalk,kat neighbourhood bare chest
(ini pon lagi satu xseswai...dok nak bogel kat depan orang ramai wat pe)



tapi yang pompuan ni pon nak join gak?
makin sonok la lelaki kat New York,North Carolina ngan California ek nampak nye kalo jadi
sebab diorang yang wat demonstrasi ni
alamatnye tunggu tsunami lalu kat sane je jap lagi



ni la kebebasan bersuara tanpa batasan
yang pelik camni pon nak diperjuangkan gak

Share on Google Plus

About amirulhaizad

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 peminat :

SuperHamzah said...

perghh/// pelik pelik

ainie yusof said...

eee teroknya..

sakurasue said...

yg lelaki ok lah lagi kott.
yg pempuan tu, @#$%^&*!!

Amirah Suhana said...

errrrrh macam2 :/

si macho said...

melampau =="

Mr.B[e]ave[R] said...

mmg puak2 pelampau semue ni...ade ke nak jalan bogel2..adoiyai..penat orang cipta baju tu