Pengawal Syaitan

pagi tadi tengok post kat facebook, sangat penuh tentang berita seorang pekerja bank di tembak mati ketika membuka pintu besi bank. penjenayah nya bukan lah orang dari luar, tapi pengawal bank itu sendiri. harap kan pegar, pagar makan padi ni nama nya.

rase sedih sangat la bile ijad tengok keadaan tu. dah la mangsa ada anak kecil lagi. memang betul ajal maut di tangan tuhan. takkan lewat atau cepat sesaat, tapi still simpati la bila mati dengan kekejaman penjenayah macam ni

keluarga mangsa meminta supaya hentikan sharing mengenai gambar dan video arwah di bunuh demi menjaga aib dan perasaan keluarga mangsa.jadi harap kita sensitif mengenai perkara begini.

mari sedekahkan al fatihah kepada mangsa


Share on Google Plus

About amirulhaizad

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment