Iron Man 3: Captain America jadi penjahat

Sekarang masih lagi hangat memperkatakan tentang cerita the Avengers yang telah berada di pasaran. persatuan hero marvel bergabung...meletup~(macam stacy dan akim tu). Favourite betul tengok watak hulk. watak hulk kali ni lebih banyak berinteraksi berbanding citer hulk yang lain, memang korje nak marah ngan mengamuk aje.

Anyway, yang nak diceritakan nye bukan review citer tu tapi tentang iron man. hero yang kacak bergaye dalam besi tu. kat jantung dier cahaya2 tu...you guys yang minat mesti tau kan citer ironman 3 dah dalam pembikinan pon kan.wah, kire macam pisang goreng panas gak la watak ironman ni sebenarnya. dah la dalam filem avengers pon pelakon ironman3 ni yang paling mahal bayaran. nonetheless, memang robert downey jr. is a superb actor.

opsss,dah dah...sebenarnya nak share tentang ironman 3 je ni. villain untuk ironman 3 ni bukan encik captain america tu...tapi memang serius sebijik macam captain amerika tapi versi ironman punye la..di beri nama iron patriot...ni la hasil sebab suit ironman kena curi ngan US army tu yang dalam iron man 2.

so, enjoy the picture



Share on Google Plus

About amirulhaizad

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 peminat :

RazFiRa said...

x best la die jadi jahat!

Mr.B[e]ave[R] said...

opss....ni bukan captain amerika sebenar tau...ni watak memang ade dalam citer iron man...Iron Patriot..tapi best gak pe kalo dapat tgk iron man lawan captain america..hehe

afiQah ismaiL said...

assalamualaikum! :)
thanks singgah blog and thanks sbb tegur pasal IC tu. baru prasan, hoho!
mcm mna la bole x perasan :(
harap xdak org gi amik guna la kan.

btw nice blog :)