Running man: Park Ji Sung 1

yesterday baru jerp layan running man latest..not sure lah episode brape..but rase nye episod yang ke 97 kot (correct me if i'm wrong)..memang kasi layan ketawa episod ni, tapi memang tiap2 episod klaka memanjang..

but unepectedly our guest utk episod tu adalah park ji sung..yup, sahabat korea ku yang maen bola kat Manchester United tu..tak ku sangkerable yang park ji sung ni amat la kelakar orang nye walau pon muker giler serius atas padang. kalo bersara maen bola pon leh jadi artis tetap variety show la...(hurm,menarik gak tu)

Yoo Jae-Suk pon admit park ji sung memang berbakat dalam variety show.

episod kali ni skali lagi tentang psychic power, pergh gempak memang gempak efek diorg bagi...tapi alamak ai, perut ku pecah tengok diorg gune kuase, ketawa x hengat..

Opss lupe lak nak bagitao even IU pon ade jadi guest episod kali ni(alahai chumel nye....aigoo~)

IU~saranghae......HaHaHaHa....

Just x sabar nak tunggu next episod in thailand and ade asian dream cup. Thai all star versus Park ji sung and friend

funny park ji sung



jong kook on football field for asian dream cup, thailand.


Share on Google Plus

About amirulhaizad

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment