Trafik macam Air

ops,ni bukan trafik blog tu tau..ni literally about trafik kereta tu



korank penduduk KL atau nak gerak berjalan ke KL?
tapi pastikan korank x de nak gi KL hari jumaat ni..
konpem sesak der....(sori adnan sempit..tiru  kejap)

huh!?korank tanye napew lak kat aku...

ni yang daku kuchiwa ni
cube check kalendar korank..
bukak tv bahagian berita tu..
bukak surat khabar gak skali
korank luper ker...jumaat nih 16 september...
Mr.B baru je citer..

ce citer lagi?x kuase tau...hahaha
korank tengok la artikel warna warna bebas nih ek

dah bace?dah tau?dah hayati?
tu sbb Mr.B nasihat jangan gi KL
kecuali korank nak tengok perarakan tu la
sebab konpem sesak akibat jalan2 ditutop a.k.a closed



ni senarai jalan yang akan ditutup sempana perarakan Hari Malaysia nanti tu

1. Jalan Travers
2. Jalan Mahameru
3. Jalan Damansara (Carcosa Seri Negara)
4. Jalan Lembah
5. Jalan Perdana (Masjid Negara)
6. Bulatan Hishamuddin
7. Jalan Tembusu
8. Jalan Cenderasari
9. Jalan Kinabalu
10. Susur Bukit Aman
11. Jalan Raja.
12. Jalan Leboh Pasar Besar
13. Jalan Lebuh Ampang
14. Jalan Tun Perak
15. Bulatan Dato Onn
16. Jalan Parlimen
17. Jalan Raja Laut
18. Jalan Sultan Ismail
19. Jalan Tuanku Abdul Rahman
20. Jalan Munsyi Abdullah
21. Jalan Dang Wangi
22. Jalan Mahkamah Persekutuan 

so,enjoy your weekend..kibarkan bendera Malaysia
Share on Google Plus

About amirulhaizad

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 peminat :

miss lolly a.k.a luvfareda said...

awak pergi tak ? :)

~Nana 귀여운~ said...

Hari Malaysia kelas saya ada buat majlis sempena hari malaysia ngan merdeka sekali kat tadika KEMAS..memang x kluar KL pon.. :)

IZNIE MEI said...

slamat hari malaysia :D