Saya berfikiran BLUE pagi ini

yup sahabat sekalian
pagi ni kepala saya terase biru
saya mau BIRU itu
lazatnya biru itu

apa yang biru?
itulah nasi kerabu...wAh!!...sedap nye

tetibe je mengidam tau
hidangan timur negeri cik siti wan kembang
nasi kerabu ni memang antare faveret Mr.B ni
kadang2 sarapan pon ngan nasi kerabu..walaupon Mr.B bukan orang kelantan..tapi nasi kerabu ni tetap di hati.

nak plak ngan telur asin,ikan goreng die...puhh...
finger lickin so gud la nanti
nanti kat bazar ni mau kasi terjah la bazar
jerit "saya mau nasi kerabu!!"
bia mokcik ngan pokcik penjual nasi kerabu tau kewujudan Mr.B..
oke la..xmau cakap lebey2 makanan ni..takot kang kurang berkat puase...
tapi silew la tgk gambar nasi nih ek..hehe


Share on Google Plus

About amirulhaizad

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 peminat :

Princess Feyqa said...

sedapnyeee nasi kerabu tuh

Mr.B[e]ave[R] said...

@feyqa:semestinye..amat sedap...=)..jemput makan skali tu..

aiNa yaZiD said...

okay nasi kerabu memang sedap..~! hehehe..

awak, cuba buat pop-up comments. tak lambat loading..lg senang nak komen..=)

Design > Setting > Comments > Comment Form Placement > Pop-up window

lepas tu dekat show words verification for comments tekan No..

sayesue said...

omg! memang sgt sodap!!

Mr.B[e]ave[R] said...

@sayesue:hanye mereka yang pernah rase je tau sedapnye makan nasi kerabu nih kan..hehe..walaupon kaler biru tu agak menakutkan awal2..hehe

Mr.B[e]ave[R] said...

@aina:eh,verification tu muncul balik ke..oke2,try check balik setting..ni gara2 tukar template hari tu tertukar skali kot setting