Tips: Menghadapi kemarahan pasangan anda

wooh,kali ni bukak entri macam Dr.Love sket la plak. just for sharing la kat all. bende ni kadang2 kitew lepas pandang. so,better kiter share pandangan kitew bout perkara macam ni, supayew dapat jadi panduan kiter nanti..ye x....

open story pasal marah2 ni. usually every couple komplen bf/gf diorang x memahami la diri diorang nih,,gini la, gitu la. x uat ape yang kitew mahu n harapkan....

alert!alert!...mmg la xpaham, ade mis-communication, biase la tu...namew pon ade lelaki dan ade perempuan.. masing2 ade carew masing2..so, ade la care berlainan untuk menghadapi mood swing bagi bf/gf tersebut

tips buat lelaki:aku tau la sebab aku pon lelaki, biler gf or isteri korang marah2 je korang pon muncul tension. kadang2 ade gak kes yang trus nak tunjuk angin diorang gak skali..jangan wat gitu wahai kaum adam sekalian...cian kat diorg..kner understand..kaum hawa ni jenis yang sukew orang dgr masalah diorg. so,korank duduk and dengar..

jangan tension je nak blah, konon nak cool down marah korank. korank kner duduk and listen luahan hati die tau. listen and dun talk much time tu. bagi yang married, pluk la isteri korank tu. nescayew diorang akan baek semule ngan uol.

tips buat gurls: korank pernah x prasan pasangan korank bad mud mulut muncung je..dahi kerut...so,tu tandew diorang ngah bad mud or ade masalah. kalo korang sbuk approach time tu gak nak citer masalah korank gak time tu, mmg la nak mintak telinge korank lak panas atau pendek katew terase hati. guys x macam perempuan yang cenderung nak share luahan hati diorg. walaupun ade feeling untuk perkare tersebut.. guys lebih kepada duduk sorang2 jap...bia cool down...

so, gurl kner check out for that sign...jgn kacau or guys dlu..bia la dier gi bace paper ke..ddk diam2 ke dlu...dah agak cool kang baru tanye..ngan hati terbukew nye diorang akan share masalah diorg tuh nanti


so,mari kiter share pendapat...pe uol pikir bende nih...macam katew Mr.B awal2 tadi..laen orang..laen carew
Share on Google Plus

About amirulhaizad

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 peminat :

...Minah BluR... said...

boyfie MB lak lain... kena pujuk..lau dibiarkan die lagi majuk. HAHAHA.. spesis alien

Mr.B[e]ave[R] said...

alamak..yekew...
xpew..tu die kurang kasih sayang MB bagi la kasih sayang lebih ek

yang Mr.B share ni kes kebanyakan..
kes terpencil gitu harus diselidik..hehe

Diary oF Mine said...

nice tips.. haha... siapa2 yg bcinta tu leh pratikkan ni... :D

Mr.B[e]ave[R] said...

boleh je..samew2 share untuk kebaikan masing2..hehe