Iphone 4 tewas?

korank semue of coz tau kan yang telephone ni first2 di cipta oleh alexander graham bell. ngan ciptaan tu, banyak perkara dapat di permudahkan. x kire la dari segi hubungan sosial atau ekonomi. but yang pasti memang memudahkan.. tambah lagi ngan kemunculan henfon. lagi arr pesat perkembangan sosio-ekonomi kiter..

but aku xmau la borak banyak2 bende gni sbb sajew nak share henfon concept ni yang agak cun....enjoy keyh my blog reader:









dan memang banyak lagi concept phone nih sebenarnye..xmampu nak letak semue...but semue mmg menarik...kalo ade kat pasaran memang nak satu nih...
dan yang paling xmau kalah adalah phone nih...


memang inovatif...tapi mesti xleh gayut lamew2..sebab penat..hehe
Share on Google Plus

About amirulhaizad

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 peminat :

sara zainol said...

salam ziarah ^^
awesome phone.. hehe lau la ad 1.. wahh

Mr.B[e]ave[R] said...

yup..btol tu...canggih sungguh...tahun 2020 ade kot..hehe